Software met een Smile

Kwaliteits-management software

Kwaliteitsmanagement software die flexibel is en aanpasbaar aan specifieke behoeften en workflows. Dat is de software van Smile. Het ideale hulpmiddelen dat je helpt bij het volgen van processen, het analyseren van gegevens, het identificeren van trends en het nemen van beslissingen om de kwaliteit blijvend te verbeteren.

Neem contact op
Smile Software

De voordelen van het online kwaliteitsmanagement software van Smile

  • Volledig auditproces in één systeem
  • Zicht op status en voortgang taken
  • Ondersteunt certificering voor kwaliteitsnormen
  • Automatische workflows en taaktoewijzing
  • Snel en eenvoudig gegevens en feedback registreren
  • Analyseren en vergelijken in overzichtelijk dashboard
Betere besluitvorming

Met één druk op de knop heb je een duidelijk auditrapport beschikbaar voor het management. Het helpt je betere beslissingen te nemen.

Smile_realtime_analyseren
Verbeterede kwaliteit

Stem vragenlijsten af op type functie of afdeling en zet eenvoudig uit in de organisatie. Kwaliteitsmanagementsoftware helpt zo om de kwaliteit van producten of diensten te verbeteren.

Smile_workflow_starten
Risico's de baas

Kwaliteitsmanagement software helpt risico’s te identificeren en te verminderen, doordat je systematisch kan monitoren en analyseren.

Smile_verbeteren
Kostenbesparing

Met kwaliteitsmanagementsoftware verbeter je efficiëntie en kwaliteit, wat je bespaart op herstelkosten en terugroepacties.

Smile_registreren_incidenten

Kwaliteitsmanagement  software doelgericht inzetten

Verbeterde efficiëntie

Kwaliteitsmanagementsoftware helpt bedrijven processen te stroomlijnen en efficiënter te maken. Verhoog je werknemersproductiviteit.

Werknemerstevredenheid

Door het verbeteren van processen en het verminderen van problemen en fouten, draagt kwaliteitsmanagement software bij aan werknemerstevredenheid. Minder stress en meer waardering.

Verhoogde transparantie

Het biedt bedrijven een gestandaardiseerde manier om processen te volgen, documentatie te beheren en audits uit te voeren. Bouw aan het vertrouwen bij klanten, toezichthouders en andere belanghebbenden.

Kwaliteitsmanagement software in jouw organisatie

Een hulpmiddel dat onmisbaar is in elke organisatie. Volg je processen, analyseer gegevens en identificeer trends zodat je de juiste beslissingen kan nemen om de kwaliteit te verbeteren.

Een (virtueel) kop koffie met één van onze adviseurs? We horen graag waar jij in jouw bedrijfsproces tegen aan loopt. Samen komen we tot de oplossing. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of boek een demo.

 

Leren in de praktijk – digitale transformatie van auditprocessen

Het is de ervaring van Smile dat je ook met een geheel andere, positievere bril naar periodieke audits kunt kijken. Zoals door interne audits digitaal te transformeren tot een transparant online verbeterproces. Dan maak je van audits een prettig en doeltreffend instrument voor continue verbetering, wat past bij de ambities van de organisatie. Leren door auditeren noemen we dat.

Maar hoe doe je dat? En waar loop je tegenaan als je deze transitie in gang zet?