Software met een Smile

Audit management software

Audit management software helpt je bij het stroomlijnen en automatiseren van auditprocessen. De oplossing van Smile Software biedt een breed scala aan functionaliteiten, waaronder het plannen en beheren van audits, het maken van auditrapporten en het opvolgen van actieplannen. Het is te integreren met andere bedrijfssystemen zodat gegevensconsistentie gewaarborgd wordt en je efficiënter kunt handelen.

Direct contact

Software voor audit management: de voordelen

  • Vul vragenlijsten voor interne audits locatie-onafhankelijk in
  • Genereer met één druk op de knop een volledig audit rapport
  • Personaliseer interne audits per afdeling of functie
  • Altijd inzicht in de follow-up van afwijkingen
  • Maak makkelijk vergelijkingen met een interactief dashboard
  • Groepeer afwijkingen naar een structureel verbeterplan
Online audits

Eenvoudig te beheren door het opstellen van vragenlijsten en bijhouden welke medewerkers hebben geparticipeerd.

Smile_realtime_analyseren
Realtime dashboard

Realtime inzicht in de voortgang, afwijkingen en het resultaat van de audit. Maak met één druk op de knop een complete rapportage van de volledige audit.

Smile_verbeteren
Tijdsbesparing met verbeterplannen

In één overzicht zie je mogelijke afwijkingen en kun je taken uitzetten in de organisatie. Groepeer, achterhaal de oorzaak en bepaal een oplossing. Monitor direct je voortgang in het realtime dashboard.

Smile_workflow_starten

Audit management software doelgericht inzetten

Voldoe aan kwaliteitsnormen en certificering

Audit management software helpt om structureel te blijven voldoen aan kwaliteitsnormen en certificeringen, zoals ISO 9001, ISO 27001 of NEN 7510.

Laagdrempelig

Betrek medewerkers bij het audit management proces door het inzetten van self-assessments. Toets kennis en gedrag over bepaalde onderwerpen, zoals informatiebeveiliging, kwaliteit of klantcontact.

Optimaliseer bedrijfsprocessen

Bij uitstek is de audit management software een middel om te onderzoeken waar je processen kunt optimaliseren. Bedrijfsbreed in te zetten voor een optimaal resultaat.

Audit management software integreren in jouw organisatie

Audit management software biedt bedrijven en organisaties een efficiënte en geautomatiseerde manier om audits uit te voeren en te beheren, waardoor de tijd en kosten van het auditproces worden verminderd en de nauwkeurigheid en consistentie van de gegevens worden verbeterd.

Een (virtueel) kop koffie met één van onze adviseurs? We horen graag waar jij in jouw bedrijfsproces tegen aan loopt. Samen komen we tot de oplossing. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of boek een demo.

Whitepaper Online Auditen

De hoge druk op medewerkers en afdelingen leidt er toe dat audits, controles en inspecties worden uitgesteld, met als risico dat je niet compliant bent als je certificering verloopt, lagere kwaliteit omdat er geen of minder controles plaatsvinden, en een flinke administratieve achterstand die later alsnog weggewerkt zal moeten worden.

Deze impact kan je zoveel mogelijk beperken door over te stappen op audit management software.