Software met een Smile

Audit management software

De audit management software van Smile helpt je het hele audit proces te stroomlijnen en automatiseren. Door centraal beheer van vragenlijsttemplates, eenvoudig online uitvoeren op elk device, heldere rapportages en taak gestuurde opvolging van bevindingen krijg je grip op compliance management. Zo kun je écht werken aan meer Kwaliteit & Veiligheid in jouw organisatie.

Direct contact

Als organisatie heb je te maken met wet- en regelgeving, normen en (interne) richtlijnen. Om inzicht te houden in de mate waarin je hier als organisatie aan voldoet en grip te krijgen én houden op compliance is het uitvoeren van de juiste audits, checks en inspecties onmisbaar.

Software voor audit management: de voordelen

  • Beheer alle audit templates eenvoudig op één plek’
  • Vul vragenlijsten voor interne audits locatie-onafhankelijk in
  • Genereer met één druk op de knop een volledig audit rapport
  • Personaliseer interne audits per afdeling of functie
  • Altijd inzicht in de follow-up van bevindingen
  • Krijg snel inzicht in resultaten door het interactieve dashboard
Download

Whitepaper: 3 redenen om over te stappen naar online auditenOnline audits

Eenvoudig uitvoeren van audits, inspecties en checks. Online en op elk device.

Smile_realtime_analyseren
Realtime dashboard

Realtime inzicht in de voortgang, afwijkingen en het resultaat van de audit. Maak met één druk op de knop een complete rapportage van de volledige audit.

Smile_verbeteren
Continu verbeteren

In één overzicht zie je mogelijke bevindingen en kun je acties uitzetten in de organisatie. Groepeer, achterhaal de oorzaak en bepaal een oplossing. Monitor direct je voortgang in het realtime dashboard.

Smile_workflow_starten

Audit management software doelgericht inzetten

Voldoe aan kwaliteitsnormen en certificering

Audit management software helpt om structureel te blijven voldoen aan kwaliteitsnormen en certificeringen, zoals ISO 9001, ISO 27001 of NEN 7510.

Laagdrempelig

Betrek medewerkers bij het audit management proces door het inzetten van self-assessments. Toets kennis en gedrag over bepaalde onderwerpen, zoals informatiebeveiliging, kwaliteit of klantcontact.

Optimaliseer bedrijfsprocessen

Bij uitstek is de audit management software een middel om te onderzoeken waar je processen kunt optimaliseren. Bedrijfsbreed in te zetten voor een optimaal resultaat.

Audit management software integreren in jouw organisatie

Audit management software biedt bedrijven en organisaties een efficiënte en geautomatiseerde manier om audits uit te voeren en te beheren, waardoor de tijd en kosten van het auditproces worden verminderd en de nauwkeurigheid en consistentie van de gegevens worden verbeterd.

Een (virtueel) kop koffie met één van onze adviseurs? We horen graag waar jij in jouw bedrijfsproces tegen aan loopt. Samen komen we tot de oplossing. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of boek een demo.

Artikel: Audits voor infrastructuur en derving

Tijdens de zoektocht naar een oplossing voor zowel incidentenregistratie als het auditproces kwam Smile als beste uit de bus, doordat zij een passende oplossing voor zowel Audits als Incidenten konden bieden. A.S. Watson Benelux bespaart hiermee veel tijd!