Wij zijn Smile

Smile is een softwarebedrijf. Met veel aandacht voor de factor mens en boordevol enthousiasme als het gaat om het helpen van klanten met online software voor grip op risico’s.

Ontdek wie we zijn
FOCUS

De mensfactor

Met recht kunnen we zeggen dat we net een beetje anders zijn dan veel softwarebedrijven. Bij ons staat de factor mens altijd voorop en dat weerspiegelt zich in de manier waarop we online-software voor onze klanten maken.  Het verbinden van data, mensen en processen is onze dagelijkse uitdaging.

HISTORIE

Ruim 25 jaar bestaansrecht

Smile is 25 jaar geleden begonnen met de ontwikkeling van een universeel klachtensysteem. Dat was toen super innovatief en vervulde een behoefte in de markt om op basis van feedback, interne processen te verbeteren. We zijn inmiddels uitgegroeid tot één van de beste en meest complete softwarespelers voor het managen van risico’s.

DNA

Continu verbeteren

Net als bij onze klanten, zit continu verbeteren voor grip op risico’s in ons dna. Onze opdrachtgevers mogen altijd rekenen op service met een smile. Bovendien zijn we een in Nederland gevestigd softwarebedrijf. Dat communiceert lekker en, gelet op de huidige AVG-vereisten, wel zo fijn en veilig.

Smiley's vertellen

anton_smile
“We gebruiken de lessen van vandaag om de dingen morgen net iets slimmer aan te pakken. Individueel, onderling en voor onze klanten.”
smile_logo
Anton van Dijk
Smile

Het voordeel van klant zijn

Naast dat we gebruiksvriendelijke software maken voor grip op risico’s voelen Smile gebruikers zich direct thuis als ze klant worden bij Smile. De sfeer bij Smile is altijd fijn en betrokken. Bovendien vindt Smile het belangrijk dat klanten elkaar weten te vinden. Als klant van Smile lift je mee op wat onze gebruikerscommunity heeft ingebracht.

GECERTIFICEERD

ISO 27001, NEN 7510 en ISO 9001
gecertificeerd

Dat continu verbeteren onze drijfveer is laten we graag écht zien. We hebben niet voor niets in 2020 onze ISO 27001 certificering weten te verlengen en uitgebreid met het NEN 7510 certificaat, als bevestiging dat ook de beveiliging van zorgspecifieke gegevens op een structurele manier wordt beheerst. Daarnaast zijn we ISO 9001 gecertificeerd.

Smile

Onderdeel van Kader Group

Kader Group is marktleider op het gebied van kwaliteit, informatiebeveiliging, veiligheid en arbo, milieu en duurzaamheid. De software van Smile sluit daar heel mooi op aan. Opdrachtgevers worden volledig begeleid, van certificeringsbegeleiding, organisatie advies, interim ondersteuning, opleiding tot digitale oplossingen.

Productinnovatie

Innoveren met de gebruikers-community

Smile organiseert regelmatig meedenken-dagen, klankbordgroepen over de software en strategische werkgroepen die over bredere thema’s gaan. Voor het onderwijs en de zorg biedt Smile een collectief waar instellingen zich bij aan kunnen sluiten. Klanten gaan hier met vakgenoten in gesprek over nieuwe functionaliteiten en hebben een belangrijke stem in de doorontwikkeling van hun Smile applicaties.

samenwerken_foto
Smiley's

“Als developers maken wij de legoblokjes”

Ik maak in feite de onderdelen die een eindproduct mogelijk maken. Je kunt het een beetje vergelijken met Lego. Wij maken de blokjes, en de consultants gebruiken deze om bijvoorbeeld een kasteel te maken. Als er om functionaliteit wordt gevraagd die er nog niet is en ook nog niet geconfigureerd kan worden, dan gaan wij het bouwen.

Niels_foto

Werken bij Smile

GEZOND WERKEN

Werken in balans

Werken bij Smile is kiezen voor een gezonde balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid. Een cultuur waar ambitie en nuchterheid samengaan. In het eigen team en voor opdrachtgevers. Smile is trots op de kwaliteit van haar software-oplossingen en op de expertise en kennis van haar medewerkers.

GEZOND WERKEN

Werken met plezier

Je kunt bij ons een plezierige, inspirerende en informele sfeer verwachten, waar passie, innovatie en transparantie centraal staan. Daarnaast is het werk zeer interessant! Je werkt in een mensgerichte omgeving voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. We hebben bovendien een flinke groeiambitie en verwachten dat jij met ons mee groeit.

werkenbij_balans_Smile_illu
Work-life balans

We doen het maximale om jou te ondersteunen bij een goede balans tussen werk en privé.

werkenbij_inclusief_Smile_illu
Inclusief

Wij verwelkomen iedereen die een positieve bijdrage kan leveren aan ons team.

werkenbij_groei_smile_illu
Persoonlijke groei

Wij vinden het belangrijk dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen en je talenten benut.

Het Smile gevoel

Huisdieren toegestaan.

Bij Smile mogen medewerkers als het even niet anders kan, hun huisdier meenemen naar kantoor. Dat zorgt bovendien voor de nodige ontspanning en beweging. Ontmoet onze kantoorhond Mailo.

Meet Sparky

Naast software voor risicomanagement, ontwikkelen we soms ook wat gekke gebruiken, zoals dat we de kamerplanten op kantoor eigen namen geven. Dit is dus Sparky :-).

Helpen ontspannen bij inspanning.

De hele dag achter je laptop? Op kantoor beschikken we over zit-sta bureaus en bieden we onze smileys iedere twee weken een professionele stoelmassage op kantoor.

Onze partners

Wij worden ondersteund door
Een functionaliteit

Interesse om partner te worden?

We werken graag samen met verschillende branches, consultants en resellers. Door met ons samen te werken kun je jouw klanten of leden de allerbeste software voor risicomanagement aanbieden.