Checks_vragenlijsten_smile_module
Smile module

Vragenlijsten

De module Vragenlijsten ondersteunt audit- en controleprocessen of self-assessments met behulp van flexibele vragensets die zich slim opbouwen en die je intern en extern kunt uitzetten en analyseren.
  • Medewerkers vullen vragenlijsten en self-assessments online in.
  • Follow-up voor afwijkingen online bewaken, waar je ook bent.
  • Vooraf inzicht in de thema’s van de volgende audit.
  • Met één druk op de knop een volledig audit rapport.
  • Makkelijk vergelijkingen maken met een interactief dashboard.
  • Afwijkingen groeperen naar een structureel verbeterplan.
0%
Meer risicobewustzijn met self-assessments
0%
Tijdsreductie t.o.v. traditionele audits
0%
Stressreductie door werkdrukverlaging
analyseren_metrics_illu
Vraag direct een demo aan
Start vandaag

Weg met losse lijstjes – één plek voor het managen van audits, checks en inspecties

cta_illu
Een functionaliteit

Smile levert de standaarden automatisch mee

Voor gecertificeerde organisaties leveren we de bijbehorende geldende kwaliteitsnormen automatisch mee met onze software. Je stemt ze vervolgens eenvoudig af op jouw situatie.

check_illu
Een functionaliteit

Stressvrije audits voor jou en de werkvloer

Tijdens het uitvoeren van een online audit worden de afwijkende antwoorden automatisch omgezet in taken met een eigenaar, deadline én automatische e-mail signalering.

Smile_workflow_starten
Een functionaliteit

Van moment-opnames naar structurele verbetering

Doordat je het auditproces goed volgt, krijg je meer inzicht in bedrijfsbrede afwijkingen en maak je de stap naar een structureel verbeterplan. Met inzichtelijke vergelijkingen zie je waar het in de toekomst beter kan.

Smile_verbeteren
Een functuionaliteit

Feedback en auditen wordt van iedereen

Voor auditers is de software de digitaliseringstap van traditionele auditprocessen naar volledig online. Risicomanagers en adviseurs krijgen op een geavanceerde manier grip, waarbij signalen van de werkvloer direct kunnen worden omgezet in verbeteringen.

samenwerken_foto
"Geweldig dat ik nu ook externe checks kan uitvoeren met opbouw van historische data."
"Je kunt vragen gewoon verslepen naar een andere plek met je muis."
Wat onze klanten
over ons zeggen
Audits en inspecties doorlopen is nu makkelijker dan ooit. Plan een online demo in en ontdek wat Smile voor jou kan doen.
Plan een demo

Alle modules op een rijtje

De modules zijn individueel te gebruiken, maar samen winnen ze aan kracht. Ontdek welke modules je nog meer kunt inzetten voor jouw organisatie.

Stel een vraag

Heb je nog vragen?

Kan ik de Vragenlijsten software gratis uitproberen?

Je kunt kennismaken met de functionaliteiten van Vragenlijsten tijdens een vrijblijvende online demo met één van onze adviseurs. Hou de website in de gaten want soms stellen wij ook tijdelijk modules beschikbaar, zodat je deze kunt uitproberen. We informeren je ook hierover via de nieuwsbrief.

Moet ik iets installeren om met Vragenlijsten aan de gang te gaan?

Als je gebruik wilt maken van onze SaaS software is dit niet nodig. Voor Enterprise klanten bieden wij maatwerk installaties aan. Dit bespreken we graag in een online adviesgesprek.

Wat zijn modules?

Onze modules zijn in feite losse software applicaties met specifieke functionaliteiten voor een bepaald doeleinde. Ze zijn op zichzelf te gebruiken of in combinatie met andere modules. Voor sommige risicothema’s bieden wij een best-practice combinatie van modules aan, dit noemen we een Suite. We hebben Suites voor kwaliteit & veiligheid, Informatiebeveiliging & privacy en health & safety.

Ik heb een kleine organisatie, kan ik deze module gebruiken?

Zeker, ieder type organisatie ongeacht grootte kan het Verwerkingsregister gebruiken. In ons prijsmodel houden we hier rekening mee. Vraag er naar in een online demo.

Hoeveel mensen kunnen er met deze module werken?

Jij bepaalt. Je kunt de module als individu gebruiken maar we juichen het enorm toe dat de module beschikbaar wordt gesteld voor meerdere gebruikers. Werken aan risicomanagement doe je immers samen!

Wat kost de Vragenlijsten software van Smile?

Omdat onze software veel flexibiliteit biedt, en risicomanagement in organisaties heel veelzijdig is, willen we eerst met jou verkennen waar je het voor wil gebruiken en welke onderdelen daarbij van toepassing zijn. Naast onze SaaS-oplossingen is het in sommige gevallen ook mogelijk om een eigen configuratie samen te stellen. Daarom is het handig om eerst nader kennis te maken. We komen dan met een prijsofferte die is afgestemd op jouw situatie. Vraag ernaar tijdens een online demo met één van onze adviseurs.