VerwerkingsRegister_module_smile
Smile module

Verwerkingsregister

Met de module Verwerkingsregister leg je verplichte verwerkingen, verwerkersovereenkomsten, grondslagen, bewaartermijnen, systemen en persoonsgegevens eenvoudig vast op één plek.
  • Breng het applicatie- en dataland-schap van jouw organisatie in beeld
  • Voldoe aan de GDPR/AVG en ISO 27001 of NEN 7510 standaarden
  • Ontdek waar de risico’s zitten m.b.t. het verwerken van (bijzondere) persoonsgegevens
  • Deel registraties van verwerkingen makkelijk met de betrokkenen
0%
datalekken door verkeerd verwerken persoonsgegevens
0%
stijging meldingen van hacking & malware
analyseren_metrics_illu
Vraag direct een demo aan
privacy first

AVG compliant zijn wordt een stuk makkelijker!

Privacy en informatiebeveiliging goed regelen is vaak best lastig, mede door het enorme datalandschap waar organisaties mee te maken hebben. Met ons Verwerkingsregister zet je op een gebruiksvriendelijke manier de stap naar een privacy-first beleid.

privacy_illu
realtime dashboard

Altijd inzicht in je data-verwerkingen

Geregistreerde verwerkingen, bijbehorende grondslagen, bewaartermijnen, systemen en verwerkersovereenkomsten zijn eenvoudig op te vragen en snel terug te vinden in een online dashboard met slimme zoek-, filter- en sorteermogelijkheden.

touchscreen_illu
grip op privacy

Onderdeel van een volledig ISMS-pakket

De Informatiebeveiliging & Privacy Suite is geschikt als ISMS en bevat alle modules van Smile die jou helpen om grip te krijgen op privacy en informatiebeveiliging in je organisatie, waaronder het Verwerkingsregister.

informatiebeveiliging_privacy_Smile_illu
de oplossing

Privacy als dé standaard voor iedereen

Privacy Officers en FG-ers hebben hiermee een totaaloplossing in handen die het privacybeleid volledig ondersteunt. Voor CISO’s, CIO’s en IT-coördinatoren is dit de meest overzichtelijke software voor informatiebeveiliging. Je vindt alle verwerkingsovereenkomsten op één plek en betrekt eenvoudig alle lagen van de organisatie in privacy awareness.

laptop_foto
Smile is de markt ver vooruit met haar complete software. Het is een plezier om mee te werken.
Ik had alleen een registratietool nodig voor verwerkingen. Als onze organisatie er aan toe is willen we upgraden naar de volledige Suite voor privacy en informatiebeveiliging.
Wat onze klanten
over ons zeggen
Je verwerkingsregister up-to-date houden is makkelijker dan ooit! Vraag een online demo aan en ontdek hoe we jouw organisatie kunnen helpen.
Zie de module in actie

Alle modules op een rijtje

De modules van Smile zijn individueel te gebruiken, maar gecombineerd winnen ze aan kracht. Ontdek welke modules je nog meer kunt inzetten voor jouw organisatie.

Vraag een demo aan

Heb je nog vragen?

Kan ik de Verwerkingsregister software gratis uitproberen?

Je kunt kennismaken met de functionaliteiten van het Verwerkingsregister tijdens een vrijblijvende online demo met één van onze adviseurs. Hou de website in de gaten want soms stellen wij ook tijdelijk modules beschikbaar, zodat je deze kunt uitproberen. We informeren je ook hierover via de nieuwsbrief.

Moet ik iets installeren om met het Verwerkingsregister aan de gang te gaan?

Als je gebruik wilt maken van onze SaaS software is dit niet nodig. Voor Enterprise klanten bieden wij maatwerk installaties aan. Dit bespreken we graag in een online adviesgesprek.

Wat zijn modules?

Onze modules zijn in feite losse software applicaties met specifieke functionaliteiten voor een bepaald doeleinde. Ze zijn op zichzelf te gebruiken of in combinatie met andere modules. Voor sommige risicothema’s bieden wij een best-practice combinatie van modules aan, dit noemen we een Suite. We hebben Suites voor kwaliteit & veiligheid, Informatiebeveiliging & privacy en health & safety.

Ik heb een kleine organisatie, kan ik deze module gebruiken?

Zeker, ieder type organisatie ongeacht grootte kan het Verwerkingsregister gebruiken. In ons prijsmodel houden we hier rekening mee. Vraag er naar in een online demo.

Hoeveel mensen kunnen er met deze module werken?

Dat bepaal je zelf. Je kunt de module als individu gebruiken maar we juichen het natuurlijk toe dat de module beschikbaar wordt gesteld voor meerdere gebruikers. Werken aan risicomanagement doe je immers samen!

Wat kost de Verwerkingsregister software van Smile?

Omdat onze software veel flexibiliteit biedt, en risicomanagement in organisaties heel veelzijdig is, willen we eerst met jou verkennen waar je het voor wil gebruiken en welke onderdelen daarbij van toepassing zijn. Naast onze SaaS-oplossingen is het in sommige gevallen ook mogelijk om een eigen configuratie samen te stellen. Daarom is het handig om eerst nader kennis te maken. We komen dan met een prijsofferte die is afgestemd op jouw situatie. Vraag ernaar tijdens een online demo met één van onze adviseurs.