VerwerkingsRegister_module_smile
Smile module

Verwerkingsregister

Met de module Verwerkingsregister leg je verplichte verwerkingen, verwerkersovereenkomsten, grondslagen, bewaartermijnen, systemen en persoonsgegevens eenvoudig vast op één plek.
  • Breng het applicatie- en dataland-schap van jouw organisatie in beeld
  • Voldoe aan de GDPR/AVG en ISO 27001 of NEN 7510 standaarden
  • Ontdek waar de risico’s zitten m.b.t. het verwerken van (bijzondere) persoonsgegevens
  • Deel registraties van verwerkingen makkelijk met de betrokkenen
0%
datalekken door verkeerd verwerken persoonsgegevens
0%
stijging meldingen van hacking & malware
analyseren_metrics_illu
Vraag direct een demo aan
privacy first

AVG compliant zijn wordt een stuk makkelijker!

Privacy en informatiebeveiliging goed regelen is vaak best lastig, door het enorme datalandschap waar organisaties mee te maken hebben. Met ons Verwerkingsregister zet je op een gebruiksvriendelijke manier de stap naar een privacy-first beleid.

privacy_illu
realtime dashboard

Altijd inzicht in je dataverwerkingen

Geregistreerde verwerkingen, bijbehorende grondslagen, bewaartermijnen, systemen en verwerkersovereenkomsten zijn eenvoudig op te vragen en snel terug te vinden in een online dashboard met slimme zoek-, filter- en sorteermogelijkheden.

touchscreen_illu
grip op privacy

Onderdeel van een volledig ISMS-pakket

De Informatiebeveiliging & Privacy Suite is geschikt als ISMS en bevat alle modules van Smile die jou helpen om grip te krijgen op privacy en informatiebeveiliging in je organisatie, waaronder het Verwerkingsregister.

informatiebeveiliging_privacy_Smile_illu
de oplossing

Privacy als dé standaard voor iedereen

Privacy Officers en FG-ers hebben een tool in handen die het privacybeleid volledig ondersteunt. Voor CISO’s, CIO’s en IT-coördinatoren is dit de meest overzichtelijke oplossing voor informatiebeveiliging. Je vindt alle verwerkingsovereenkomsten op één plek en betrekt eenvoudig alle lagen van de organisatie in privacy awareness.

laptop_foto
Smile is de markt ver vooruit met haar complete tooling. Het is een plezier om mee te werken.
Ik had alleen een registratietool nodig voor verwerkingen. Als onze organisatie er aan toe is willen we upgraden naar de volledige Suite voor privacy en informatiebeveiliging.
Wat onze klanten
over ons zeggen
Je verwerkingsregister up-to-date houden is makkelijker dan ooit! Vraag een gratis demo aan en ontdek hoe we jouw organisatie kunnen helpen.

Alle modules op een rijtje

De modules van Smile zijn individueel te gebruiken, maar gecombineerd winnen ze aan kracht. Ontdek welke modules je nog meer kunt inzetten voor jouw organisatie.

Vraag een demo aan

Heb je nog vragen?

Kan ik deze module uitproberen zonder kosten?

Je kunt kennismaken met de functionaliteiten van de module tijdens een demo. Deze kun je gratis en geheel vrijblijvend aanvragen. Vraag hier een gratis demo aan. Hou de website in de gaten want soms stellen wij ook tijdelijk modules beschikbaar, zodat je deze kunt uitproberen.

Moet ik iets installeren om met deze module aan de gang te gaan?

Als je gebruik wilt maken van onze Saas-oplossing is dit niet nodig. Voor Enterprise klanten bieden wij maatwerk installaties aan. Dit bespreken we graag in een gratis adviesgesprek.

Wat zijn modules?

Je kunt het zo bekijken dat onze software uit bouwsteentjes bestaat met elk een eigen functionaliteit. Deze bouwsteentjes kunnen we zo configureren dat het een bepaalde functionaliteit krijgt. Onze modules zijn in feite een losse applicatie met specifieke functionaliteiten voor een bepaald doeleinde. Ze zijn op zichzelf te gebruiken of in combinatie met andere modules. Voor sommige risicothema’s bieden wij een best-practice combinatie van modules aan, dit noemen we een Suite. We hebben Suites voor kwaliteit & veiligheid, Informatiebeveiliging & privacy en health & safety.

Ik heb een kleine organisatie, kan ik deze module gebruiken?

Zeker kan dit, in ons prijsmodel houden we hier rekening mee. Vraag er naar in een gratis adviesgesprek.

Hoeveel mensen kunnen er met deze module werken?

Dat bepaal je zelf. Je kunt de module als individu gebruiken maar we juichen het natuurlijk toe dat de module beschikbaar wordt gesteld voor meerdere gebruikers. Werken aan risicomanagement doe je immers samen!

Wat kost een module?

Omdat onze software veel flexibiliteit biedt, en risicomanagement in organisaties heel veelzijdig is, willen we eerst met jou verkennen waar je het voor wil gebruiken en welke onderdelen daarbij van toepassing zijn. Naast onze SaaS-oplossingen is het in sommige gevallen ook mogelijk om een eigen configuratie samen te stellen. Daarom is het handig om eerst nader kennis te maken. We komen dan met een prijsofferte die is afgestemd op jouw situatie. Vraag ernaar tijdens een gratis demo.