Verbeterplannen_module_smile
Smile module

Verbeterplannen

De Verbeterplannen software maakt het risicomanagementproces compleet door signalen vanuit audits, meldingen, klachten en incidenten als input te gebruiken voor positieve verbeterslagen in de organisatie
  • Te gebruiken in combinatie met de andere modules
  • Verbeteracties borgen en evalueren middels de PDCA-cyclus
  • Wijs eenvoudig een ‘eigenaar’ en uiterste oplostermijn toe
  • Op elk moment inzicht in de voortgang en verbeterresultaten
  • Stimuleer het ontwikkel- en leervermogen van jouw organisatie
  • Dankzij realtime inzicht tijdig bijsturen op progressie en resultaat
0%
Van lerende organisaties blijven langer succesvol
0%
Minder kans op herhaling
analyseren_metrics_illu
Vraag direct een demo aan
Start vandaag

Gebruik feedback van medewerkers en klanten om je organisatie structureel te verbeteren

cta_illu
verbeterpunten

Laat je organisatie groeien

Organisaties van nu kunnen niet stil blijven staan. Met Smile’s Verbeterplannen software zet je mensen in beweging, stimuleer je ze om verbeterpunten te zoeken en zorg je voor duurzaam succes en resultaat.

werkenbij_groei_smile_illu
structurele aanpak

Pak verbeterplannen integraal aan

Door eigenaarschap voor verandering zoveel mogelijk op de werkvloer te beleggen, maak je verbeterplannen een vast onderdeel van het takenpakket. Op deze manier is iedereen in de organisatie betrokken om resultaten te waarborgen en dus wordt iedereen elke dag een beetje beter.

Smile_workflow_starten
kostenreductie

Lagere kosten als resultaat van verbeterplannen

Negatieve feedback, bijvoorbeeld in de vorm van een klacht of incident, kan de eerste stap voor verandering en kostenreductie zijn. Direct inzicht hierin zorgt ervoor dat er snel kan worden bijgestuurd en dat medewerkers met leervermogen mede-eigenaar worden van de oplossing.

kantoor_foto
"Deze software kun je alleen gebruiken in combinatie met een andere module. Als je het goed inzet biedt het veel mogelijkheden."
"We kijken nu integraal naar risico's en sturen daar actief op."
Wat onze klanten
over ons zeggen
Met Verbeterplannen zet je de next step voor betere kwaliteit in jouw organisatie
Zie de module in actie

Alle modules op een rijtje

De modules zijn individueel te gebruiken, maar gecombineerd winnen ze aan kracht. Ontdek welke modules je nog meer kunt inzetten voor jouw organisatie.

Contact sales

Heb je nog vragen?

Kan ik de Verbeterplannen software gratis uitproberen?

Je kunt kennismaken met de functionaliteiten van Verbeterplannen tijdens een vrijblijvende online demo met één van onze adviseurs. Hou de website in de gaten want soms stellen wij ook tijdelijk modules beschikbaar, zodat je deze kunt uitproberen. We informeren je ook hierover via de nieuwsbrief.

Moet ik iets installeren om met Verbeterplannen aan de gang te gaan?

Als je gebruik wilt maken van onze SaaS software is dit niet nodig. Voor Enterprise klanten bieden wij maatwerk installaties aan. Dit bespreken we graag in een online adviesgesprek.

Wat zijn modules?

Onze modules zijn in feite losse software applicaties met specifieke functionaliteiten voor een bepaald doeleinde. Ze zijn op zichzelf te gebruiken of in combinatie met andere modules. Voor sommige risicothema’s bieden wij een best-practice combinatie van modules aan, dit noemen we een Suite. We hebben Suites voor kwaliteit & veiligheid, Informatiebeveiliging & privacy en health & safety.

Ik heb een kleine organisatie, kan ik deze module gebruiken?

Zeker, ieder type organisatie ongeacht grootte kan het Verwerkingsregister gebruiken. In ons prijsmodel houden we hier rekening mee. Vraag er naar in een online demo.

Hoeveel mensen kunnen er met deze module werken?

Jij bepaalt. Je kunt de module als individu gebruiken maar we juichen het enorm toe dat de module beschikbaar wordt gesteld voor meerdere gebruikers. Werken aan risicomanagement doe je immers samen!

Wat kost de Verbeterplannen software van Smile?

Omdat onze software veel flexibiliteit biedt, en risicomanagement in organisaties heel veelzijdig is, willen we eerst met jou verkennen waar je het voor wil gebruiken en welke onderdelen daarbij van toepassing zijn. Naast onze SaaS-oplossingen is het in sommige gevallen ook mogelijk om een eigen configuratie samen te stellen. Daarom is het handig om eerst nader kennis te maken. We komen dan met een prijsofferte die is afgestemd op jouw situatie. Vraag ernaar tijdens een online demo met één van onze adviseurs.