Checks_vragenlijsten_module_smile
Veiligheidsmanagement in de bouw

Bouw

Veiligheidsmanagement in de bouwsector is van cruciaal belang om de veiligheid en het welzijn van werknemers te waarborgen, schade aan het milieu of eigendommen te minimaliseren en ervoor te zorgen dat projecten veilig en op tijd worden voltooid. Software van Smile ondersteund je hierbij.

De veiligheidsvoorschriften in de bouwsector zijn in de loop der jaren strenger geworden. Als werkgever ben je verplicht om ervoor te zorgen dat je medewerkers worden beschermd tegen risico’s op het werk. Regelmatig zullen risicoanalyses uitgevoerd moeten worden zodat je veiligheidsprocedures kan implementeren.

0%
Meer registratie
0%
Meer betrokkenheid
health_safety_smile
Werk samen aan een veilige omgeving

Risico-inventarisatie

Met de software van Smile werk je samen met de werkvloer aan een veilige en gezonde werkomgeving. Identificeer risico’s en voer periodieke werkplekinspecties, veiligheidsrondes en audits gezamenlijk uit volgens de bij de software meegeleverde standaarden.

Smile_realtime_analyseren

Waarom software van Smile

  • Voldoe aan wettelijke verplichtingen en kwaliteitsnormen
  • Zet acties online uit en krijg automatisch updates over de opvolging
  • Eenvoudig en snel gevaarlijke situaties en (bijna) ongevallen melden
  • Altijd in control met helder overzicht van acties omtrent veiligheid
  • Voer inspecties en audits uit
  • Focus op een veilige werkomgeving
  • Gebruik informatie uit alle processen om structureel te verbeteren
  • Meer inzicht in wat er beter én veiliger kan op de werkvloer

Wat onze gebruikers zeggen

Ontdek de succesverhalen van onze gebruikers en zie hoe zij Smile inzetten om grip op health & safety te krijgen.

heijmans_veiligheid
“De ongevallenmanagement software van Smile heeft zich in de loop der jaren bij Heijmans bewezen en is gebruiksvriendelijk in de opvolging van meldingen”
Jaap van der Woude, Teamleider K&V en Gecertificeerd Veiligheidskundige (SKO), Heijmans Infra

Voordelen van het gebruik van software

Geautomatiseerde processen

Verlicht de administratieve last van veiligheidsmanagers door hen instaat te stellen zich te concentreren op meer strategische taken, zoals het analyseren van veiligheidsgegevens. Het resultaat: een verbetering van de algehele veiligheid.

Betere communicatie

Verbeter de communicatie tussen veiligheidsmanagers, werknemers en andere belanghebbenden. Stuur automatisch waarschuwingen en meldingen wanneer veiligheidsproblemen zich voordoen. De veiligheidscultuur wordt versterkt en kans op ongelukken verminderd.

Betere besluitvorming

Verzamel en analyseer gegevens om veiligheidstrends in een organisatie te identificeren en aan te pakken. De analyse kan bijvoorbeeld leiden tot gerichte trainingen om bepaalde problemen te voorkomen en de algehele veiligheid te verbeteren.

FAQ veiligheidsmanagmentsoftware in de bouw

Is Smile software iets voor jouw bouwbedrijf? Deze FAQ helpt je op weg.

Kan ik de software gratis uitproberen?

Je kunt kennismaken met de functionaliteiten van (Bijna) Incidenten tijdens een vrijblijvende online demo met één van onze adviseurs. Hou de website in de gaten want soms stellen wij ook tijdelijk modules beschikbaar, zodat je deze kunt uitproberen. We informeren je ook hierover via de nieuwsbrief.

Moet ik iets installeren om met software van Smile aan de gang te gaan?

Als je gebruik wilt maken van onze SaaS software is dit niet nodig. Voor Enterprise klanten bieden wij maatwerk installaties aan. Dit bespreken we graag in een online adviesgesprek.

Ik heb een kleine organisatie, kan ik deze software gebruiken?

Zeker, ieder type organisatie ongeacht grootte kan het Verwerkingsregister gebruiken. In ons prijsmodel houden we hier rekening mee. Vraag er naar in een online demo.

Hoeveel mensen kunnen er met deze software werken?

Jij bepaalt. Je kunt de software als individu gebruiken maar we juichen het enorm toe dat de module beschikbaar wordt gesteld voor meerdere gebruikers. Werken aan risicomanagement doe je immers samen!

Wat kost de software van Smile?

Omdat onze software veel flexibiliteit biedt, en risicomanagement in organisaties heel veelzijdig is, willen we eerst met jou verkennen waar je het voor wil gebruiken en welke onderdelen daarbij van toepassing zijn. Naast onze SaaS-oplossingen is het in sommige gevallen ook mogelijk om een eigen configuratie samen te stellen. Daarom is het handig om eerst nader kennis te maken. We komen dan met een prijsofferte die is afgestemd op jouw situatie. Vraag ernaar tijdens een online demo met één van onze adviseurs.

Veiligheidsmanagement in de bouw

Software voor veiligheidsmanagement kan je administratieve lasten verlichten, de communicatie verbeteren en de besluitvorming ondersteunen. Hierdoor kun je veel effectiever worden en wordt de veiligheidscultuur in de organisatie versterkt. Benieuwd hoe de software oplossingen van Smile je kunnen helpen?

We horen graag waar jij in jouw organisatie tegen aan loopt. Samen komen we tot de oplossing.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of boek een demo.

Ook interessant

Risicomanagement software

Ontdek deze software

Self-assessment software

Ontdek deze software

Audit management software

Ontdek deze software