Risicos_maatregelen_module_smile
Smile Software in transport

Transport

In transport zijn verschillende software oplossingen die de dienstverlening efficiënter kunnen inrichten, transparanter kunnen maken en kosten kunnen besparen. Het gestructureerd en transparant verzamelen van data leidt tot een hogere klanttevredenheid. Met de juiste software ben je in staat om het imago van het bedrijf te beschermen. De software van Smile helpt je in het registratieproces en opvolgingsproces.

Kortom, het gebruik van software in transport kan bijdragen aan een efficiënter transportproces, meer transparantie en kostenbesparingen. SMILE-software is hier een voorbeeld van en biedt verschillende functies om het transportproces te optimaliseren.

0%
hogere klanttevredenheid
0%
efficiëntere afhandeling
Kwaliteit_veiligheid_smile_illu
Klachtenmanagementproces

Klachten opvolgen

Met de software van Smile kunnen klachten eenvoudig geregistreerd worden. Een goede registratie is belangrijk om de klacht te kunnen onderzoeken zodat je corrigerende maatregelen kunt treffen. Je houdt de indiener op de hoogte en zorgt voor een snelle en efficiënte oplossing.

 

Smile_registreren_incidenten
Incidentmanagement

Incidentregistratie

Houd jij incidenten met Outlook en Excel bij? Met het grote risico dat het uit het zicht verdwijnt als mensen op vakantie of uit dienst gaan?

Incidentmanagementsoftware helpt je om reminders te sturen voor zaken die geregistreerd zijn. Melders hebben inzicht, net zoals bij een tracking-systeem van PostNL kan je de volledige melding volgen. Ook heb je beschikking over een mooi dashboard.

 

informatiebeveiliging_privacy

Waarom gebruik maken van Smile Software

Efficiënter transportproces

Verminder transporttijd en zorg dat zendingen in minder tijd worden afgehandeld door een efficiënt ingericht transportproces.

Transparantie

Real-time informatie krijgen over de status van een inzending. Dit draagt bij aan de klanttevredenheid en het vertrouwen van het transportbedrijf.

Kostenbesparing

Het bijhouden van documentatie zorgt voor minder administratieve lasten en kosten. Het efficiënter werken kan ook kostenbesparingen opleveren.

FAQ software in transport

Is de software van Smile iets voor jou? Deze vragen helpen je op weg.

Kan ik de software gratis uitproberen?

Je kunt kennismaken met de functionaliteiten van (Bijna) Incidenten tijdens een vrijblijvende online demo met één van onze adviseurs. Hou de website in de gaten want soms stellen wij ook tijdelijk modules beschikbaar, zodat je deze kunt uitproberen. We informeren je ook hierover via de nieuwsbrief.

Moet ik iets installeren om met software van Smile aan de gang te gaan?

Als je gebruik wilt maken van onze SaaS software is dit niet nodig. Voor Enterprise klanten bieden wij maatwerk installaties aan. Dit bespreken we graag in een online adviesgesprek.

Ik heb een kleine organisatie, kan ik deze software gebruiken?

Zeker, ieder type organisatie ongeacht grootte kan het Verwerkingsregister gebruiken. In ons prijsmodel houden we hier rekening mee. Vraag er naar in een online demo.

Hoeveel mensen kunnen er met deze software werken?

Jij bepaalt. Je kunt de software als individu gebruiken maar we juichen het enorm toe dat de module beschikbaar wordt gesteld voor meerdere gebruikers. Werken aan risicomanagement doe je immers samen!

Wat kost de software van Smile?

Omdat onze software veel flexibiliteit biedt, en risicomanagement in organisaties heel veelzijdig is, willen we eerst met jou verkennen waar je het voor wil gebruiken en welke onderdelen daarbij van toepassing zijn. Naast onze SaaS-oplossingen is het in sommige gevallen ook mogelijk om een eigen configuratie samen te stellen. Daarom is het handig om eerst nader kennis te maken. We komen dan met een prijsofferte die is afgestemd op jouw situatie. Vraag ernaar tijdens een online demo met één van onze adviseurs.

Kwaliteitsmanagement in de transport

Het verbinden van mensen, data en risicomanagement-processen via online software is al 25 jaar lang onze kernkwaliteit. Continu verbeteren zit net als bij onze opdrachtgevers in ons DNA. Smile gebruikers voelen zich eigenlijk altijd direct thuis als ze klant worden bij Smile. De sfeer bij is altijd fijn en betrokken.

Een (virtueel) kop koffie met één van onze adviseurs? We horen graag waar jij in jouw organisatie tegen aan loopt. Samen komen we tot de oplossing.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of boek een demo.

Ook interessant

Risicomanagement software

Ontdek deze software

Self-assessment software

Ontdek deze software

Audit management software

Ontdek deze software