Risicos_maatregelen_module_smile
Smile module

Risico’s & Maatregelen

De module Risico’s & Maatregelen helpt je met risico’s identificeren en bijpassende maatregelen vastleggen om de risico's in je organisatie te mitigeren.
  • Betrek de werkvloer bij identificatie en analyse van risico’s
  • Op elk gewenst moment een overzichtelijke rapportage
  • Integreer eigen processen, beleid en wetgeving in één online tool
  • Stel preventieve en herstellende maatregelen in en toets deze frequent
  • Realtime analyseren en bijsturen met een interactief dashboard
  • Geschikt voor alle stappen van het risicomanagementproces
0%
Snellere identificatie van risico's
0%
Meer transparante risico-communicatie
analyseren_metrics_illu
Vraag direct een demo aan
Start vandaag

Online risico-management software van Smile geeft je meer inzicht en grip op risico’s

cta_illu
overzichtelijk

Meer overzicht dankzij één platform

De module Risico’s & Maatregelen biedt alles om risicomanagement doorlopend te regelen met meerdere afdelingen of mensen tegelijk. Omdat alles integraal en efficiënt geanalyseerd en aangepakt wordt zijn er geen losse overzichtjes of Excel bestanden meer, maar heb je één online platform waar alles inzichtelijk is.

Smile_realtime_analyseren
oorzaak & gevolg

Van oorzaakanalyse tot preventie

Je beheerst risico’s op basis van prioriteit door oorzaken en gevolgen in kaart te brengen en preventieve en herstellende maatregelen door te voeren. Het eigenaarschap van maatregelen ligt op de werkvloer, waar je via self-assessments regelmatig kan toetsen of maatregelen nog voldoen.

Smile_registreren_incidenten
Een functionaliteit

Van risico’s naar verbeteren en preventie

Of het nu gaat om risico’s op het gebied van arbo en brandveiligheid of hackpogingen en datalekken: je werkt aan het beter maken van je beleid en zorgt voor meer bewustwording bij medewerkers om de kans op risico’s sterk te verkleinen.

Smile_verbeteren
voordelen

Integraal risico-management met een glimlach

Iedereen heeft profijt bij de risicomanagement software van Smile: dankzij de continue PDCA-cyclus hebben risicomanagers zorgeloos overzicht, medewerkers krijgen geen onnodige vragen, directie krijgt on demand bedrijfsbrede inzichten en controllers zien een kostenreductie door procesverbetering en meer grip en compliance.

samenwerken_foto
“De taakgerichte workflow geeft houvast en inzicht.”
“Het leren werken met Smile ging heel gemakkelijk.”
Wat onze klanten
over ons zeggen
Pak risicomanagement integraal aan en krijg bedrijfsbreed inzicht in risico's en verbeteringen. Ontdek wat onze online software voor jouw organisatie kan doen.
Vraag een demo aan

Alle modules op een rijtje

De modules zijn individueel te gebruiken, maar samen winnen ze aan kracht. Ontdek welke modules je nog meer kunt inzetten voor jouw organisatie.

Neem contact op

Integraal inzicht in risico's

Risicomanagement is één van de belangrijkste processen in je organisatie, ongeacht branche. Daarom is de module Risico’s & Maatregelen altijd onderdeel van onze Suites – of je nu focust op Kwaliteit & Veiligheid, Informatiebeveiliging & Privacy of Health & Safety, inzicht in risico’s helpt je organisatie verder.

Kwaliteit & Veiligheid

Ontdek deze Suite

Health & Safety

Ontdek deze Suite

Heb je nog vragen?

Kan ik de Risico's & Maatregelen software gratis uitproberen?

Je kunt kennismaken met de functionaliteiten van Risico’s & Maatregelen tijdens een vrijblijvende online demo met één van onze adviseurs. Hou de website in de gaten want soms stellen wij ook tijdelijk modules beschikbaar, zodat je deze kunt uitproberen. We informeren je ook hierover via de nieuwsbrief.

Moet ik iets installeren om met Risico's & Maatregelen aan de gang te gaan?

Als je gebruik wilt maken van onze SaaS software is dit niet nodig. Voor Enterprise klanten bieden wij maatwerk installaties aan. Dit bespreken we graag in een online adviesgesprek.

Wat zijn modules?

Onze modules zijn in feite losse software applicaties met specifieke functionaliteiten voor een bepaald doeleinde. Ze zijn op zichzelf te gebruiken of in combinatie met andere modules. Voor sommige risicothema’s bieden wij een best-practice combinatie van modules aan, dit noemen we een Suite. We hebben Suites voor kwaliteit & veiligheid, Informatiebeveiliging & privacy en health & safety.

Ik heb een kleine organisatie, kan ik deze module gebruiken?

Zeker, ieder type organisatie ongeacht grootte kan het Verwerkingsregister gebruiken. In ons prijsmodel houden we hier rekening mee. Vraag er naar in een online demo.

Hoeveel mensen kunnen er met deze module werken?

Jij bepaalt. Je kunt de module als individu gebruiken maar we juichen het enorm toe dat de module beschikbaar wordt gesteld voor meerdere gebruikers. Werken aan risicomanagement doe je immers samen!

Wat kost de Risico's & Maatregelen software van Smile?

Omdat onze software veel flexibiliteit biedt, en risicomanagement in organisaties heel veelzijdig is, willen we eerst met jou verkennen waar je het voor wil gebruiken en welke onderdelen daarbij van toepassing zijn. Naast onze SaaS-oplossingen is het in sommige gevallen ook mogelijk om een eigen configuratie samen te stellen. Daarom is het handig om eerst nader kennis te maken. We komen dan met een prijsofferte die is afgestemd op jouw situatie. Vraag ernaar tijdens een online demo met één van onze adviseurs.