Risicos_maatregelen_module_smile
Onze software voor

Risico-inventarisatie & evaluatie

Een digitale RI&E die wérkt voor jou. Ontwikkeld voor en door veiligheidskundigen en adviseurs die zelfstandig de RI&E uitvoeren. Gemakkelijk en snel je RI&E up-to-date, alle arbeidsrisico's inzichtelijk en snel schakelen van risico naar actie en oplossing.

Jouw voordelen

  • Tijdsbesparing en gemak
  • Op ieder device beschikbaar
  • Sneller kunnen inspelen op kritische factoren
  • Altijd toegankelijk voor meer personen die kunnen waarnemen
  • Een dynamische RI&E door het koppelen van andere audits en onderzoeken
  • Altijd een up-to-date systeem volgens de laatste technieken
0x
Sneller je RI&E uitvoeren
0%
Meer grip op risico's
analyseren_metrics_illu
Vraag direct een demo aan

Dynamische RI&E met online software

Met onze online software maak je het opstellen van een dynamische RI&E makkelijk.

Met het overzichtelijke dashboard zie je direct waar de risico’s in jouw organisatie zich voordoen en kun je rapportages maken voor management.

Je hebt altijd een realtime overzicht beschikbaar van de risico’s die uit de risico-inventarisatie zijn gekomen en waar deze risico’s zich voordoen.

Bij het invullen van de kans en impact van risico’s kun je direct een passende beheersmaatregel kiezen. Er wordt een standaard lijst meegeleverd die je aan kunt vullen wanneer nodig.

Hoe helpen we jou met grip op arbeidsrisico’s?

Hoe doen we dat, ervoor zorgen dat de RI&E voldoet aan de arbowetgeving en de verwachting van jou die de RI&E opstelt? We vertellen je er graag alles over. Tijdens een online demo met één van onze adviseurs lichten we de software toe, doorlopen we het systeem en nemen we je mee in het verhaal achter Smile software.

Plan een online demo met onze adviseurs!

Actuele RI&E

Het belang van een actuele RI&E

Door het bijhouden en continu blijven opvolgen van taken in de digitale RI&E heb je altijd een actuele versie tot je beschikking. En dat komt goed uit, want zo ben je altijd compliant aan de wet- en regelgeving omtrent arbeidsomstandigheden.

RI&E bijhouden

Het gemak van het bijhouden van de digitale RI&E

Door de software actief te gebruiken krijg je een compleet beeld van alle veiligheids-, gezondheidsrisico’s en branchespecifieke risico’s in je organisatie en kan je hier tijdig op inspelen.

Al onze oplossingen

De softwareoplossingen van Smile zijn individueel te gebruiken, maar samen winnen ze aan kracht. Ontdek welke modules je nog meer kunt inzetten voor jouw organisatie.

Heb je nog vragen?

Kan ik de Risico-inventarisatie & -evaluatie software gratis uitproberen?

Je kunt kennismaken met de functionaliteiten van de module Risico-inventarisatie & -evaluatie tijdens een vrijblijvende online demo met één van onze adviseurs. Hou de website in de gaten want soms stellen wij ook tijdelijk modules beschikbaar, zodat je deze kunt uitproberen. We informeren je ook hierover via de nieuwsbrief.

Moet ik iets installeren om met de Risico-inventarisatie & -evaluatie aan de gang te gaan?

Als je gebruik wilt maken van onze SaaS software is dit niet nodig. Voor Enterprise klanten bieden wij maatwerk installaties aan. Dit bespreken we graag in een online adviesgesprek.

Wat zijn modules?

Onze modules zijn in feite losse software applicaties met specifieke functionaliteiten voor een bepaald doeleinde. Ze zijn op zichzelf te gebruiken of in combinatie met andere modules. Voor sommige risicothema’s bieden wij een best-practice combinatie van modules aan, dit noemen we een Suite. We hebben Suites voor kwaliteit & veiligheid, Informatiebeveiliging & privacy en health & safety.

Ik heb een kleine organisatie, kan ik deze module gebruiken?

Zeker, ieder type organisatie ongeacht grootte kan de Risico-inventarisatie & -evaluatie gebruiken. In ons prijsmodel houden we hier rekening mee. Vraag er naar in een online demo.

Hoeveel mensen kunnen er met deze module werken?

Dat bepaal je zelf. Je kunt de module als individu gebruiken maar we juichen het natuurlijk toe dat de module beschikbaar wordt gesteld voor meerdere gebruikers. Werken aan risicomanagement doe je immers samen!

Wat kost de Risico-inventarisatie & -evaluatie software van Smile?

Omdat onze software veel flexibiliteit biedt, en risicomanagement in organisaties heel veelzijdig is, willen we eerst met jou verkennen waar je het voor wil gebruiken en welke onderdelen daarbij van toepassing zijn. Naast onze SaaS-oplossingen is het in sommige gevallen ook mogelijk om een eigen configuratie samen te stellen. Daarom is het handig om eerst nader kennis te maken. We komen dan met een prijsofferte die is afgestemd op jouw situatie. Vraag ernaar tijdens een online demo met één van onze adviseurs.