Verbeterplannen_module_smile
Kwaliteits- en risicomanagement in de detailhandel

Detailhandel

De detailhandel is een complexe sector met veel uitdagingen. Je moet zorgen voor een naadloze integratie van de supply chain, producten van hoge kwaliteit leveren, klantenservice van topkwaliteit bieden en voldoen aan de wet- en regelgeving. Daarnaast moet je risico's minimaliseren en zorgen voor een veilige werkomgeving voor werknemers en klanten. Om al deze uitdagingen aan te pakken, heb je de juiste software oplossingen nodig voor kwaliteitsmanagement en risicomanagement.

Softwareoplossingen voor kwaliteitsmanagement en risicomanagement kunnen veel voordelen bieden voor detailhandelsbedrijven. Het zorgt voor verbeterde kwaliteit en consistentie van producten, verhoogde efficiëntie en productiviteit. De SaaS of Enterprise oplossingen van Smile helpen je hierbij. Neem vooral contact op om jouw vraagstuk met ons te bespreken.

0%
minder risico's
0%
snellere meldingstijd
Kwaliteit_veiligheid_smile_illu
Interactief

Voldoen aan wet- en regelgeving

Detailhandelsbedrijven moeten voldoen aan verschillende wet- en regelgevingen, zoals voedselveiligheidsnormen en arbeidsregelgeving. Softwareoplossingen voor kwaliteitsmanagement en risicomanagement helpen je bedrijf bij het naleven van deze regelgevingen door middel van controles en audits.

 

Smile_registreren_incidenten

Waarom gebruik maken van Smile Software

Verbeterde kwaliteit en consistentie van producten

Softwareoplossingen voor kwaliteitsmanagement helpen bij het waarborgen van de kwaliteit van producten door middel van gestandaardiseerde processen en procedures. Dit resulteert in een verbeterde consistentie van producten en vermindering van fouten en afwijkingen in het productieproces.

Verhoogde efficiëntie en productiviteit

Met softwareoplossingen voor kwaliteitsmanagement en risicomanagement automatiseer je complexe processen, waardoor tijd en middelen worden bespaard. Dit resulteert in een verhoogde efficiëntie en productiviteit, waardoor jij je concurrentiepositie kan verbeteren.

Betere klanttevredenheid

Een gestroomlijnd kwaliteitsmanagementproces zorgt voor een betere klanttevredenheid. Bedrijven kunnen ervoor zorgen dat producten voldoen aan de specificaties van klanten en aan de wettelijke eisen door middel van controles en audits. Dit versterkt de reputatie van het bedrijf en zal klantloyaliteit opbouwen.

Betere risicobeheersing

Softwareoplossingen voor risicomanagement helpen bij het identificeren, analyseren en beheersen van risico’s. Je bent in staat risico’s beter te begrijpen en passende maatregelen te nemen om deze te minimaliseren. Dit kan helpen bij het verminderen van incidenten en ongevallen en zorgen voor een veiligere werkomgeving voor werknemers en klanten.

FAQ software in de detailhandel

Is de software van Smile iets voor jou? Deze vragen helpen je op weg.

Kan ik de software gratis uitproberen?

Je kunt kennismaken met de functionaliteiten van (Bijna) Incidenten tijdens een vrijblijvende online demo met één van onze adviseurs. Hou de website in de gaten want soms stellen wij ook tijdelijk modules beschikbaar, zodat je deze kunt uitproberen. We informeren je ook hierover via de nieuwsbrief.

Moet ik iets installeren om met software van Smile aan de gang te gaan?

Als je gebruik wilt maken van onze SaaS software is dit niet nodig. Voor Enterprise klanten bieden wij maatwerk installaties aan. Dit bespreken we graag in een online adviesgesprek.

Ik heb een kleine organisatie, kan ik deze software gebruiken?

Zeker, ieder type organisatie ongeacht grootte kan het Verwerkingsregister gebruiken. In ons prijsmodel houden we hier rekening mee. Vraag er naar in een online demo.

Hoeveel mensen kunnen er met deze software werken?

Jij bepaalt. Je kunt de software als individu gebruiken maar we juichen het enorm toe dat de module beschikbaar wordt gesteld voor meerdere gebruikers. Werken aan risicomanagement doe je immers samen!

Wat kost de software van Smile?

Omdat onze software veel flexibiliteit biedt, en risicomanagement in organisaties heel veelzijdig is, willen we eerst met jou verkennen waar je het voor wil gebruiken en welke onderdelen daarbij van toepassing zijn. Naast onze SaaS-oplossingen is het in sommige gevallen ook mogelijk om een eigen configuratie samen te stellen. Daarom is het handig om eerst nader kennis te maken. We komen dan met een prijsofferte die is afgestemd op jouw situatie. Vraag ernaar tijdens een online demo met één van onze adviseurs.

Risicobeheersing in de detailhandel

Het is aan jou om de software te kiezen die het beste past bij de specifieke behoeften en vereisten van het bedrijf. Daar helpen wij je graag bij. Leg ons jouw vraagstuk voor en we denken met je mee in oplossingen. Smile Software heeft zowel SaaS producten als Enterprise waardoor we in staat zijn een oplossing te bieden die bij jouw proces past.

Een (virtueel) kop koffie met één van onze adviseurs?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of boek een demo.

Ook interessant

Risicomanagement software

Ontdek deze software

Self-assessment software

Ontdek deze software

Audit management software

Ontdek deze software