Bijna_incidenten_module_smile
Smile module

(Bijna) Incidenten

Met de module (Bijna) Incidenten verlaag je de drempel om incidenten te melden en krijg je meer inzicht in waar, wanneer en waarom incidenten plaatsvinden zodat je ze in de toekomst kunt voorkomen.
  • Interactieve meldformulieren worden automatisch opgebouwd
  • De behandelaar kan precies zien wat de status is van een incident
  • Makkelijk zoeken, filteren en sorteren op type incident
  • Eenvoudige koppeling met email- of ticketmanagement systeem
  • Automatische workflow voor het afhandelen van een incident
  • Volledig overzicht door een interactief dashboard en realtime rapportages
0%
sneller ingevuld dankzij interactieve meldformulieren
0%
hogere meldingsbereidheid onder medewerkers (gemiddeld)
analyseren_metrics_illu
Vraag direct een demo aan
Start vandaag

Meldingen van (bijna) incidenten geven je waardevolle inzichten. Met Smile verlaag je de drempel om incidenten te melden.

cta_illu
voor veiligheid

Voor fysieke en sociale veiligheid

Duizenden risicomanagers op het gebied van Kwaliteit & Veiligheid gebruiken deze software om (bijna) incidenten over arbo, clientèle, agressie of zorg gerelateerd (zoals rondom medicijnen) te registreren.

Smile_registreren_incidenten
koppelingen

Koppel Smile met bestaande systemen voor emails en tickets

Via geïntegreerde koppelingen worden ontvangstbevestigingen en antwoorden automatisch verstuurd en gearchiveerd. De workflow die volgt uit het registreren van (bijna) incidenten past zich zo aan aan bestaande voorkeuren of systemen.

Smile_workflow_starten
preventie

Voorkomen is beter dan genezen

Dankzij het heldere online registratieproces krijg je meer inzicht in bedrijfsbrede (bijna) incidenten. Zo weet je waar en waarom ze plaatsvinden. Daarmee heb je voldoende input voor een verbeterplan om ze in de toekomst te voorkomen.

Smile_verbeteren
Een functionaliteit

Verlaag de drempel om incidenten te melden

Met een positieve meldcultuur ervaren medewerkers minder drempelvrees om incidenten te registreren. Veiligheidsmanagers hebben hierdoor meer oog voor de echte praktijk en managers hebben beter zicht op hoe het werkelijk gaat in de organisatie. Bovendien is er door de transparante cultuur minder kans op reputatieschade.

samenwerken_foto
Ik wilde niet alleen vastleggen maar ook organisatie-breed verbanden leggen. Smile biedt de meest complete software die ik ken op dat gebied.
Wat nou wakker liggen van risico's? Just Smile :-)
Wat onze klanten
over ons zeggen
Verhoog de meldingsbereidheid en krijg meer inzicht en overzicht in (bijna) incidenten. Smile maakt het incidentenproces stukken makkelijker én sneller.
Vraag een online demo aan

Alle modules op een rijtje

De modules zijn individueel te gebruiken, maar gecombineerd winnen ze aan kracht. Ontdek welke modules je nog meer kunt inzetten voor jouw organisatie.

Neem contact op

Heb je nog vragen?

Kan ik de (Bijna) Incidenten software gratis uitproberen?

Je kunt kennismaken met de functionaliteiten van (Bijna) Incidenten tijdens een vrijblijvende online demo met één van onze adviseurs. Hou de website in de gaten want soms stellen wij ook tijdelijk modules beschikbaar, zodat je deze kunt uitproberen. We informeren je ook hierover via de nieuwsbrief.

Moet ik iets installeren om met (Bijna) Incidenten aan de gang te gaan?

Als je gebruik wilt maken van onze SaaS software is dit niet nodig. Voor Enterprise klanten bieden wij maatwerk installaties aan. Dit bespreken we graag in een online adviesgesprek.

Wat zijn modules?

Onze modules zijn in feite losse software applicaties met specifieke functionaliteiten voor een bepaald doeleinde. Ze zijn op zichzelf te gebruiken of in combinatie met andere modules. Voor sommige risicothema’s bieden wij een best-practice combinatie van modules aan, dit noemen we een Suite. We hebben Suites voor kwaliteit & veiligheid, Informatiebeveiliging & privacy en health & safety.

Ik heb een kleine organisatie, kan ik deze module gebruiken?

Zeker, ieder type organisatie ongeacht grootte kan het Verwerkingsregister gebruiken. In ons prijsmodel houden we hier rekening mee. Vraag er naar in een online demo.

Hoeveel mensen kunnen er met deze module werken?

Jij bepaalt. Je kunt de module als individu gebruiken maar we juichen het enorm toe dat de module beschikbaar wordt gesteld voor meerdere gebruikers. Werken aan risicomanagement doe je immers samen!

Wat kost de (Bijna) Incidenten software van Smile?

Omdat onze software veel flexibiliteit biedt, en risicomanagement in organisaties heel veelzijdig is, willen we eerst met jou verkennen waar je het voor wil gebruiken en welke onderdelen daarbij van toepassing zijn. Naast onze SaaS-oplossingen is het in sommige gevallen ook mogelijk om een eigen configuratie samen te stellen. Daarom is het handig om eerst nader kennis te maken. We komen dan met een prijsofferte die is afgestemd op jouw situatie. Vraag ernaar tijdens een online demo met één van onze adviseurs.