Bijna_incidenten_module_smile
Onze software voor

Arbo-ongevallen

Met deze software voor arbo-ongevallen krijgen bedrijven in de bouw, productie en (maak-)industrie meer inzicht in waar onveilige situaties op de werkplek zich voordoen, welke arbo-ongevallen het vaakst voorkomen en hoe deze ontstaan. De inzichten die je hier uit haalt helpen jou om de werkvloer veiliger te maken zodat je medewerkers iedere dag weer veilig thuiskomen. Immers: gezonde collega's zorgen voor een betere productie!

Jouw voordelen

  • Laagdrempelig melden zorgt voor meer meldingen
  • Meer inzicht in incidenten en onveilige situaties
  • Interactieve meldformulieren worden automatisch opgebouwd
  • Altijd terugkoppeling geven aan de melder
  • De behandelaar kan precies zien wat de status is van een incident
  • Makkelijk zoeken, filteren en sorteren op type incident
  • Automatische workflow voor het afhandelen van een incident
  • Volledig overzicht door een interactief dashboard en realtime rapportages
0x
Meer meldingen
0%
Meer inzicht in verbeterpunten
analyseren_metrics_illu

Registreer arbo-ongevallen met online software

Met onze online software maak je het registreren en voorkomen van arbo-ongevallen en onveilige situaties makkelijker.

Het interactieve meldformulier in Smile bouwt zich verder op afhankelijk van jouw antwoorden. Zo vraag je alleen de benodigde informatie en verlaag je de drempel om te melden.

Je weet altijd hoeveel meldingen van incidenten of gevaarlijke situaties er nog open staan. Dan kan je beter sturen op opvolging en uiteindelijk verbetering.

Met het overzichtelijke dashboard zie je direct waar de meeste arbo-ongevallen en onveilige situaties zich voordoen en kun je heldere rapportages maken voor management.

Hoe helpen we jou met grip op arbo-ongevallen?

Hoe doen we dat, ervoor zorgen dat de meldingsbereidheid wordt verhoogd en jij meer inzicht krijgt in (bijna) ongevallen en onveilige situaties op de werkvloer? We vertellen je er graag alles over. Tijdens een online demo met één van onze adviseurs lichten we de software toe, doorlopen we het systeem en nemen we je mee in het verhaal achter Smile software.

Plan een online demo met onze adviseurs!

arbo-ongevallen

Veilig werken verbeteren

Met een gebruiksvriendelijk systeem om arbo-ongevallen te melden verhoog je de meldingsbereidheid in je organisatie. Daarmee stijgt weliswaar het aantal meldingen van (bijna) ongevallen op de werkvloer, maar krijg je ook inzicht in waar het beter kan zodat je de veiligheid en gezondheid van je medewerkers kan waarborgen.

melden & opvolgen

Het belang van arbo-ongevallen melden

Pas als je weet waar het bijna mis is gegaan of medewerkers er zonder kleerscheuren vanaf kwamen kun je acties in gang zetten om erger te voorkomen. Met het melden van arbo-ongevallen en bijna ongevallen weet je waar onveilige situaties zich voordoen en kun je samen werken om dit op te lossen.

 

Al onze oplossingen

De softwareoplossingen van Smile zijn individueel te gebruiken, maar samen winnen ze aan kracht. Ontdek welke modules je nog meer kunt inzetten voor jouw organisatie.

Heb je nog vragen?

Kan ik de Arbo-ongevallen software gratis uitproberen?

Je kunt kennismaken met de functionaliteiten van de module Arbo-ongevallen tijdens een vrijblijvende online demo met één van onze adviseurs. Hou de website in de gaten want soms stellen wij ook tijdelijk modules beschikbaar, zodat je deze kunt uitproberen. We informeren je ook hierover via de nieuwsbrief.

Moet ik iets installeren om met Arbo-ongevallen aan de gang te gaan?

Als je gebruik wilt maken van onze SaaS software is dit niet nodig. Voor Enterprise klanten bieden wij maatwerk installaties aan. Dit bespreken we graag in een online adviesgesprek.

Wat zijn modules?

Onze modules zijn in feite losse software applicaties met specifieke functionaliteiten voor een bepaald doeleinde. Ze zijn op zichzelf te gebruiken of in combinatie met andere modules. Voor sommige risicothema’s bieden wij een best-practice combinatie van modules aan, dit noemen we een Suite. We hebben Suites voor kwaliteit & veiligheid, Informatiebeveiliging & privacy en health & safety.

Ik heb een kleine organisatie, kan ik deze module gebruiken?

Zeker, ieder type organisatie ongeacht grootte kan de Arbo-ongevallen software gebruiken. In ons prijsmodel houden we hier rekening mee. Vraag er naar in een online demo.

Hoeveel mensen kunnen er met deze module werken?

Dat bepaal je zelf. Je kunt de module als individu gebruiken maar we juichen het natuurlijk toe dat de module beschikbaar wordt gesteld voor meerdere gebruikers. Werken aan risicomanagement doe je immers samen!

Wat kost de Arbo-ongevallen software van Smile?

Omdat onze software veel flexibiliteit biedt, en risicomanagement in organisaties heel veelzijdig is, willen we eerst met jou verkennen waar je het voor wil gebruiken en welke onderdelen daarbij van toepassing zijn. Naast onze SaaS-oplossingen is het in sommige gevallen ook mogelijk om een eigen configuratie samen te stellen. Daarom is het handig om eerst nader kennis te maken. We komen dan met een prijsofferte die is afgestemd op jouw situatie. Vraag ernaar tijdens een online demo met één van onze adviseurs.