Downloads  

Whitepaper – Online Auditen

Audits Certificering Compliance Inspecties

Vanwege de corona-uitbraak werd iedere sector, inclusief de zorg, gedwongen tot het digitaal transformeren van de vaak nog traditionele processen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Nog steeds vragen de interne audit- en controleprocessen om een snelle omslag.

De hoge druk op de zorg leidt er toe dat audits, controles en inspecties worden uitgesteld, met als risico dat je een tijdje niet compliant bent als je certificering verloopt, lagere kwaliteit omdat er geen of minder controles plaatsvinden, en een flinke administratieve achterstand die later alsnog weggewerkt zal moeten worden.

Deze impact kan je zoveel mogelijk beperken door over te stappen op online audits en self-assessments. Je bent dan niet meer afhankelijk van fysieke auditgesprekken en veel administratief werk, maar kunt direct online aan de slag met het uitzetten van toetsvragen op beleidsonderwerpen als agressie, medicatie en privacy.

Ontdek de drie redenen waarom ook jouw (zorg)organisatie de overstap naar online auditen zou moeten maken in deze whitepaper.

Vraag de whitepaper aan