Nieuws  

Smile onderdeel van Kader

Kader Persbericht Smile

In augustus 2020 is Smile onderdeel geworden van Kader. Kader ontzorgt en helpt bedrijven om organisatiedoelstellingen te realiseren op het gebied van kwaliteit & veiligheid, arbo, milieu & MVO en informatiebeveiliging en daardoor zeer complementair. Smile’s software voor grip op risico’s sluit zeer goed aan bij de dienstverlening van Kader. Door de samenvoeging kunnen opdrachtgevers volledig ontzorgd worden: van initiële advisering en implementatie door de kennis en kunde van Kader naar continue borging en verbetering van kwaliteit middels de software oplossing van Smile.

Lees hier het volledige persbericht.

Een passende uitbreiding van de dienstverlening

Het onderbrengen van Smile binnen het portfolio van Kader biedt mooie kansen voor de opdrachtgevers van beide partijen. Ellen Leenhouts-Koenen, vanaf heden directeur van Smile: “Als toevoeging aan de advisering en begeleiding die Kader aan haar opdrachtgevers biedt, kunnen wij vanuit Smile een bijdrage leveren aan de digitalisering en monitoring van de processen die binnen Kwaliteit & Veiligheid en Privacy & Informatiebeveiliging van belang zijn. Met de bereikte synergie willen wij graag de diepgaande vakkennis die binnen Kader aanwezig is inzetten om het Smile platform nog verder te optimaliseren. Hierdoor kunnen we samen nog meer waarde bieden aan onze gezamenlijke opdrachtgevers!”

Nanko van Dijk, CEO van Kader: “Momenteel bieden we onze opdrachtgevers advies en begeleiden we hen bij de implementatie daarvan. We doen dit vanuit onze Business Units HSE Management, Managementsystemen & Certificatie en het onlangs aangesloten D&F. Met het softwareplatform van Smile krijgen onze opdrachtgevers nog meer grip op hun bedrijfsrisico’s en wordt continu verbeteren ook vanuit software in hun organisatie ondersteund”.

Nanko van Dijk (CEO Kader) en Wendy Geurkink (voormalig directeur en aandeelhouder Smile)

Over Smile

Smile is een Nederlands softwarebedrijf. Net een beetje anders, met veel aandacht voor de factor mens en boordevol enthousiasme als het gaat om het helpen van klanten met online software voor grip op risico’s. De homemade software van Smile voor Privacy & Informatiebeveiliging en Kwaliteit & Veiligheid is innovatief, duurzaam én veilig. De bedrijfscultuur is gebaseerd op fatsoenlijk ondernemen vanuit de basiswaarde je krijgt wat je geeft. De vier beloften integraal verbeteren, voor en door gebruikers, makkelijk en (AVG) veilig en service met een glimlach beschrijven wat klanten van Smile mogen verwachten.

Over Kader

Kader, bureau voor kwaliteitszorg b.v. ontzorgt en helpt om organisatiedoelstellingen te realiseren op het gebied van kwaliteit, veiligheid en arbo, milieu en MVO, en informatiebeveiliging. Gestart in 1994, is Kader anno 2020 een organisatie met ruim 160 medewerkers verdeeld over drie Business Units: Managementsystemen & CertificatieHSE Management en Opleidingen. Eerder dit jaar werd D&F Group onderdeel van Kader.