Nieuws  

Het nieuwe Smile – vernieuwde website en stijl!

Smile

Dat Smile de meest veelzijdige aanbieder is van software-oplossingen voor grip op risico’s willen we graag laten zien op onze website. Omdat wij met veel enthousiasme goed ontworpen applicaties voor onze klanten ontwikkelen, moet de site dat qua uitstraling en gebruiksgemak weerspiegelen. Een jubileum en de overname van Smile door Kader vorig jaar creëerden een mooi momentum voor een opfrisbeurt. Met trots presenteren we Smile nieuwe stijl: een vernieuwde website met veel ruimte voor nieuwe functionaliteiten, zodat we de connectie met onze (potentiële) klanten nog beter kunnen maken. En dat in een geheel nieuw en passend jasje!

Ellen Leenhouts-Koenen, directeur bij Smile: “Vorig jaar vierden we twee bijzondere momenten: ons 25-jarig bestaan en dat we onderdeel werden van Kader, het bureau voor kwaliteitszorg. Het laat zien dat we als aanbieder van premium software op het gebied van risicomanagement lekker aan de weg blijven timmeren. Het mag gezien worden dat we met een sterke vakgerichte community blijven werken om onze producten beter te maken. Daar hebben we het afgelopen half jaar met man en macht aan gewerkt. Met trots presenteren we daarom het nieuwe Smile in de vorm van een nieuwe website en huisstijl.”

Anton van Dijk, commercieel manager bij Smile vult aan: “De nieuwe website vertelt ons verhaal en laat onze ambitie zien voor een risicovrije, gezonde en veilige werk-omgeving. Naast dat bezoekers informatie kunnen inwinnen over onze diensten bieden we ze ook inspirerende content over de kern van onze software-
oplossingen: de wisselwerking tussen mens, processen en techniek. Voor bestaande en toekomstige klanten bieden we hiermee een duidelijk vertrekpunt voor onze software en services. Net als al onze Smile applicaties zal het gebruik van de website ook een belangrijke voedings-bodem zijn voor optimalisaties.”

We zijn erg benieuwd wat je van de nieuwe website en stijl vindt – laat ons dat gerust weten via mail!