Webinar  

Webinar – DPIA uitvoeren in het onderwijs

01 - 12 - 2021
informatiebeveiliging onderwijs Privacy

Sommige gegevensverwerkingen brengen meer privacyrisico’s met zich mee dan anderen. Om deze risico’s in kaart te brengen moet je een Data Protection Impact Assessment (DPIA) uitvoeren, en vervolgens maatregelen nemen om de risico’s te verkleinen. Een DPIA uitvoeren kost vaak veel tijd, maar gelukkig je dit kan ook op een snellere, efficiëntere manier uitvoeren.

Privacy op School en Smile slaan daarom de handen ineen om jou kennis te laten maken met een gebruiksvriendelijke DPIA tool speciaal voor het onderwijs!

Met deze slimme online tool kun je snel een DPIA opstellen, uitvoeren en de afwijkingen opvolgen. Het grote voordeel hiervan is dat je alles op één plek centraal inzichtelijk hebt: van planning tot afwijking en de status van actiepunten en maatregelen. Omdat alles in één online systeem verwerkt en uitgezet wordt bespaart het jou een hoop administratief werk en veel tijd.

Tijdens het webinar van Privacy Op School en Smile op 1 december van 15:30 – 16:30 uur laten wij jou alle ins en outs van deze online DPIA tool voor het onderwijs zien. Ben je na afloop zó enthousiast geworden dat je hier direct van gebruik wil maken? Dan bieden we (bij voldoende enthousiaste deelnemers*) de tool tijdelijk gratis aan! Let op, dit aanbod is exclusief voor deelnemers aan het webinar.

Meld je dus snel aan voor dit webinar en ontdek de online DPIA software van Smile!

*Disclaimer: hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Online software

Ontdek hoe je eenvoudiger DPIA's uit kan voeren

webinar

Schrijf je in voor dit webinar!


Vul alle verplichte velden in