Snel-op-weg-dagen  

Snel-Op-Weg Dag: Vragenlijsten

25 - 01 - 2022
Audits

De losse SaaS-modules van Smile zijn gebaseerd op het ‘plug-and-play’-principe, je kunt er direct mee aan de slag. Toch is het ook wel heel prettig om een beetje hulp te krijgen bij het leren kennen van alle mogelijkheden die deze modules jouw organisatie kunnen bieden. De Snel-Op-Weg Dag biedt uitkomst.

Tijdens de Snel-Op-Weg Dag stomen we je in één dag klaar om de module Vragenlijsten in te richten! Je leert de applicatie kennen en hoe je vragenlijsten en self-assessments voor diverse doeleinden kan aanmaken voor je organisatie. Ook ontdek je de verschillende analysemogelijkheden in het realtime dashboard. Alles onder begeleiding van een ervaren Smile consultant. Na afloop van de Snel-Op-Weg Dag kun je zelfstandig aan de slag met de module Vragenlijsten en deze inzetten voor audits, inspecties, controles en klanttevredenheidsonderzoeken.

Optioneel: Beschikt jouw organisatie ook over de module Verbeterplannen? Dan kunnen we je daar tijdens deze Snel-Op-Weg Dag uitleg over geven.

Voor wie?

Deze Snel-Op-Weg Dag is speciaal bedoeld voor gebruikers van de betaalde SaaS-module Vragenlijsten.

Werkwijze

De Snel-Op-Weg Dag wordt verzorgd door Claire Langenhuisen. Enkele werkdagen voor aanvang van de Snel-Op-Weg Dag ontvang je de instructies voor de voorbereiding.

Let op!

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus zal deze Snel-Op-Weg-Dag niet plaatsvinden op het kantoor van Smile, maar online via Microsoft Teams.

Omdat een online Snel-Op-Weg Dag intensiever is dan op locatie wordt deze dag ingedeeld in blokken van een paar uur zodat de focus behouden kan worden en luisteren en actief zijn afgewisseld worden. Tijdsblokken met uitleg en voorbeelden zullen afgewisseld worden met tijdsblokken waarin je zelfstandig aan de slag mag in de Suite. Aan het begin van de dag zullen we de tijden van deze blokken samen afstemmen. Het is daarom belangrijk dat je deze hele dag beschikbaar bent om aan en in de Suite te werken. Omdat we de groepen bewust klein houden, hebben we alle aandacht voor jouw organisatie.

Wil je toch liever deelnemen op een Snel-Op-Weg-Dag bij ons op kantoor? Neem dan contact met ons op.

Aan de slag

Ben jij recent klant geworden? En wil je alles weten over deze module?

Snel op weg

Schrijf je in voor deze Snel-Op-Weg Dag!


Vul alle verplichte velden in

De Snel-Op-Weg Dag is alleen toegankelijk voor gebruikers van de module Vragenlijsten.

Heb je al een (persoonlijke) deelname aan een Snel-Op-Weg Dag bij Smile afgenomen? Dan wordt jouw deelname automatisch verrekend met jouw openstaande saldo.

Heb je (nog) geen (persoonlijke) deelname aan een Snel-Op-Weg Dag bij Smile afgenomen? Dan ontvang je na aanmelding een factuur van € 625,- excl. BTW die voorafgaand aan de Snel-Op-Weg Dag moet worden voldaan.